Sari la conținut

Hai că ştiţi cu toţii că în Asia se mănâncă şi pisica şi purcelul, şobolanul şi căţelul. Se spune că prima întrebare a unui vietnamez când vede un animal necunoscut e “Este periculos?” iar următoarea “Este comestibil?”.

Ce naiba, oamenii ăia ar trăi bine mersi in Românica. Până şi pe criza asta, tot nu ar muri de foame; ar mânca toţi maidanezii, toţi porumbeii toate pisicile şi chiar toţi gândacii de la Obor ( nu ştiu dacă aţi auzit de mitul ăla urban cum că în subsolul fabricilor alea semi-părăsite de la Obor îşi face veacul un trib de vreo câteva sute de mii de gândaci .. de-ăia de bucătărie… de-ăia negrii şi slinoşi .. yummy ). Apoi probabil ar trece la vietăţile din lacul Tei, lacul Colentina, Dâmboviţa, bălţile din faţa blocului după ce plouă etc. Şi după ce au secat şi apele probabil ar mânca coajă de copac sau ceva de genul. Cert e că nu ar muri de foame. Nu ştiu cum reuşesc dar au un stomac de fier bastarzii!!!!

În fine, iată câteva dintre mâncărurile Vietnamezilor de zi cu zi. Adică un fel de şaorma sau ciorbă de văcuţă la noi.

Insecte

O porţie de greieri pane, cu de toate să fie şefu!

Holly cricket! Numai când văd scârbavnica mâncare de insecte îmi fug intestinele disperate prin stomac. Ok, mulţi ar spune că nu sunt open minded şi că altele sunt tradiţiile la ei dar pentru numele lui Jesus, americanii dau premii de 50.000$ în emisiunea Fear Factor pentru cei ce au curaj să mănânce aşa ceva. Şi să fim serioşi, 50% din insecta aia este aparatul digestiv adică maţe şi insecte mai mici sau frunze semi-digerate. Să nu îmi spuneţi că eviscerează greierii că nu vă cred. Deci mănâncă 50% căcat de greiere. GREAT!

Măruntaie

Domnu', vă serviţi nişte măruntaie fierte à la russe ?

Iiiiiiii, pufuleţii! Aaaaa, măruntaiele! Acest mirobolant sistem de canalizare foarte ingenios proiectat de EL, Creatorul pentru a depozita şi mai târziu elimina materiile fecale. HA ! Veţi spune că şi noi folosim măruntaiele pentru carnaţi sau alte minunate bunătaţuri tradiţionale. Ei bine eu nu mănanc decât carnaţi făcuti cu maţ sintetic. DA ! DE PLASTIC. Să mâncaţi voi maţ de porc! Sau de orice alt animal! Bolnavilor!

Broaşte

Dacă o pupi unde trebuie s-ar putea să se transforme in prinţ!

Treaba cu broaştele stă în felul următor: noi le spunem “RÂIOASE”. Gen ca şi cum ar avea râie.. gen. Pentru că arată ca o chestie care cu siguranţă are cel putin RÂIE. La ei se numeşte mic dejun. În fine, măcar de data asta le scot maţele şi alte chestii căcăcioase pe care le au în ele înainte să le arunce în baia de ulei. Cu o exceptie: cică în seara primei furtuni din an oamenii strâng nush ce specie de broască şi o mănâncă fiartă cu tot cu piele si maţe şi toate căcaturile – mi se pare perfect logic şi normal de vreme ce a pluat NU? Plus puţină lămâie, sare şi piper ( să nu le pice greu la stomac doamne-fereşte )

Gură de caracatiţă

- Stai liniştit, e foarte bun, are gust de pui!
- Atunci de ce plm nu mâncăm piept de pui, GEN?

Ahhh, caracatiţa, cefalopodul meu preferat. Acum mai mulţi ani, imiediat după revoluţie, când în România abia apăruse săpunul, telefonul şi carnea e pui, am avut (ne)plăcerea să mănânc fructe de mare. Aduse de prin Germania nene! 5 minute. Atât a durat până am dat toată mâncarea afară. Abia apoi am aflat ce mâncasem. Am mai mâncat de vreo 2 ori de atunci caracatiţă şi înca mi se pare groaznică. Dar eu macar mâncasem tentacule, adică muschi, carne. Ciudaţii ăştia îi mănâncă ciocul. Şi mâncarea se numeşte “RANG MUC”. Cam atât am avut de spus. MUC! Hihi.

OU FERTILIZAT CU EMBRION SEMI DEZVOLTAT ÎNĂUNTRU a.k.a. Balut

- Doi copii numarău un ou
- Nu este un banc sec pentru că oul era BALUT şi avea 3 embrioni semi-dezvoltaţi înăuntru!

MI-NU-NAT! Întâi să ne documentăm puţin aici
Eu sunt curios de un singur lucru. CINE A INVENTAT/DESCOPERIT ACEASTĂ SCÂRBOŞENIE SI CE A CĂUTAT SĂ MĂNÂNCE UN OU FERTILIZAT CU EMBRION SEMI DEZVOLTAT ÎNĂUNTRU ? Pun pariu că are legatura cu un joc sexual bolnav marca Asia care a luat o întorsătură neaşteptată.

Cam atât am avut de aberat pe tema asta. Mare grijă ce băgaţi în gură dacă mergeţi prin Asia. Bon apetit!

21 comentarii
 1. SEAL Team 6

  mmda…aia ar manca ori ce…pana la urma o sa se manance unii pe altii :D

  Răspunde-i
 2. Mda… Nu stiu cum mananca oameni aia asa ceva :l

  Răspunde-i
 3. Florentina

  Oameni bolnavi.

  Răspunde-i
 4. ce scarbos!!!!!

  Răspunde-i
 5. zglobiul

  haha! exotic fast food generation :))))

  Răspunde-i
 6. Starfish

  Eh…faceam si eu misto de tine, Max. ;)

  Răspunde-i
 7. Gen-urile repetate au fost intentionate. Nu mai pot cu GEN :D

  Răspunde-i
 8. Starfish

  @Adi: Sa stii ca pentru micul dejun nu e rau. Gandeste-te…ai si omleta si pui. 2 in 1, dubla proteina. Cred ca pe vremea lu’ Ceasca ar fi avut maxim de succes Balut-ul! Ar trebui cei din Asia sa descopere o metoda de a combina si laptele cu vitelul si spunem adio foametei mondiale! Gen.

  Răspunde-i
 9. Hai mă, greierii ăia arată bine. Broscuţele nu mai zic. Dimineaţa ce zici de un ou fiert cu puişori cu tot? :D

  Răspunde-i
Lasă un comentariu