Sari la conținut

In cale le iese Sfantu’ Petru si le spune ca pot intra inauntru ca sa isi traiasca fericirea vesnica doar daca pot spune o poveste interesanta referitoare la modul in care au murit. Si ii invita pe rand la el in birou:

Primul:
– Sfinte, eram obosit dupa o zi de munca, ajung acasa si vad pe hol o pereche de ghete care nu erau ale mele. Ma duc spre dormitor si acolo ce sa vezi, nevasta-mea era dezbracata pe pat. O intreb ce se intampla si ea ma minte ca tragea un pui de somn. In secunda doi aud ceva la geam si cand ma uit … 2 maini se tineau de pervazul ferestrei. Asa ca iau veioza de pe noptiera, ii dau doua peste maini, fraierul pica dar in cadere se loveste de un parasolar instalat sa tina umbra in fata magazinului de la parter. Cand il vad ca da sa se ridice, apuc o lada de lemn pe care o avem la capul patului, o scot pe geam si o arunc peste fraier. Apoi am simtit o durere puternica in capul pieptului si iata-ma.

Sfantu’ Petru:
– Ai dreptate, o poveste interesanta, meriti sa ajungi in Rai. Si ii deschide portile.

Al doilea:
Sfinte, eu sunt alpinist utilitar. Eram intr-o zi la munca, instalam un banner pe un bloc dar se pare ca nu mi-am legat bine sigurantele pentru ca imiediat cum m-am lasat pe coarda in jos am simtit cum incep sa cad. O minune Dumnezeiasca a facut ca pe la etajul 3 sa reusesc sa ma prind din cadere de pervazul unui geam. In secunda urmatoare un idiot deschide geamul si incepe sa ma loveasca peste maini. Am inceput din nou sa cad si ce sa vezi: la parterul blocului era un magazin care avea instalat un parasolar. Am cazut direct pe el si pana sa ma dezmeticesc mi-am dat seama ca stau intins pe asfalt, dupa o cazatura zdravana si nu am patit nimic. Cum stateam eu pe jos si ii multumeam lui Dumnezeu pentru o astfel de minune, am incercat sa ma ridic, am simtit cum ma loveste ceva si iata-ma.

Sfantu’ Petru, chinuindu-se sa nu rada:
– FOARTE interesant. Mergi fiule, esti binevenit in Rai.

Al treilea:
– Sfinte, eu nu stiu cum am murit. Eram ascuns intr-o lada de lemn la amanta mea acasa si m-am trezit aici.

14 comentarii
 1. mircea

  Stai un pic ca nu ai explicat cum a murit primul. A simtit o durere in piept.. bun si? Cine l-a omorat?

  Răspunde-i
 2. super tare bancu foarte tare

  Răspunde-i
 3. raulPP

  haha mam prins

  Răspunde-i
 4. al treilea sfant:)

  cel mai tare banc=))

  Răspunde-i
 5. misto bancu`:-)…….:))

  Răspunde-i
 6. MsNikolas1

  Foarte frumos bancu …!! :))):)))

  Răspunde-i
 7. Impresionant banc tineti-o tot asa!

  Răspunde-i
Lasă un comentariu