Sari la conținut

Nu-i aşa că te-ai săturat să le “mulţumeşti” oamenilor din trafic cu butonul de avarii sau flashuri?
Am găsit şi o soluţie, un stop pe spate cu mesaje.


Mesajul cu deget mijlociu: e dimineaţă, idiotul din faţa ta pune frână bruscă, pui şi tu. Cafeaua fierbinte din mână acum e în pantaloni. Ai o şedinţă în 15 minute. Te grăbeşti deci depaşeşti, îi arăţi degetul mijlociu, mergi acasă, te schimbi, suni explicând ce s-a întâmplat şi asta e, pierzi şedinţa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ZTsE7f-TIQ[/youtube]

Gadget-ul despre care vorbesc afişează următoarele mesaje:

 • zâmbet – Dacă maşina din faţa ta ţi-a acordat prioritate deşi nu meritai, poţi să-i mulţumeşti.
 • limba scoasă – Ai o dacie, la semafor te iei la întrecere cu un bmw, prin absurd dacia depăşeşte bmw-ul, poţi să-i scoţi limba.
 • flirt – Eşti într-un trabant pe prima bandă în drum spre mare (deci pe autostradă). Depăşeşti la un moment dat o blondă de pe banda 2, te pui în faţa ei şi da, poţi să-i arăţi ce îndrăgostit eşti de ea. La următorul peco te întâlneşti cu ea la baie, foloseşte prezervativ!
 • deget mijlociu – Probabil cel mai folosit în România
 • supărat – Eşti cu băieţii într-un convoi de 3 maşini. Tu eşti ultimul. La un moment dat te sună cineva de la loteria naţională să-ţi spună că ai câştigat marele premiu. Depăşeşti prima maşină, te dai lovit, depăşeşti a doua maşină, te dai lovit şi fugi repede să-ţi ridici premiul.

Produsul nu are nevoie de fire, se fixează cu ventuze. Ca să-i transmiţi maşinii din spatele tău starea de spirit în care eşti, foloseşti telecomanda de pe parbriz. Comunicarea dintre telecomanda şi discul de pe lunetă sa face prin infraroşu. Ai nevoie de 3 minute pentru instalare, 4 baterii AA pentru disc, 2 baterii AAA pentru telecomandă şi distracţia în trafic a început, maxim am spus!

Preţul este de 190 RON şi se poate achiziţiona la adresa: http://www.ghelir.ro/arhiva/2010/06/16 sau la numărul de telefon 0723 589 030.

P.S. Mesajele de pe disc se pot vedea şi ziua şi noaptea.

5 comentarii
 1. Să sperăm ca-i pasă :)

  Răspunde-i
 2. Ca si ii pasa cuiva de mesaju tau.

  Răspunde-i
 3. =))))))) vreau si eu

  Răspunde-i
 4. Super tareeeeeeeee :)))

  Răspunde-i
 5. Ionut

  Cat e de misto! Dk ar putea sa arunce niste pioneze … Ce tare =))

  Răspunde-i
Lasă un comentariu